Cursus/trainingDatumPrijs p.p.Vrije
plaatsen
Inschrijven
ZELF DATUM KIEZEN of eigen groep/privé training onderwerp uit programma of special hieronder
Mocht je interesse hebben in een cursus of training en je kunt niet op de in de agenda vermelde data of wil je met een eigen groep deel nemen, laat het weten. Ook maatwerktrainingen en privé cursussen kunnen we altijd in overleg inplannen. Ook kunnen we je invoegen in een groep of een groep vormen naar aanleiding van je opgaaf. Prijsindicatie: vanaf 175 euro voor een dagdeel en vanaf 350 euro voor hele dag exclusief reis en verblijfkosten. Klik op inschrijven voor contact en overleg.
in overleg inschrijven
 
Kaart & Kompas Basiscursus 1 dag
Kaart en kompas cursus/training voor pad en route vinden op het land. Je leert: kaartgegevens herkennen, met kaart kompas zelfstandig route plannen/lopen, plaats/hoogte bepaling, keuze/ gebruik mogelijkheden soorten kaarten en kompassen, door in het veld te oefenen/toe te passen.individuele inschrijving, Prijs p.p. exclusief reis en verblijfkosten maar inclusief cursus materiaal en syllabus. 1 dag. van 10.15 uur tot 15.00 uur. Locatie Wezep in overleg een andere locatieMinimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. Voor meer informatie zie onder link Cursussen INDIEN ER GEEN GESCHIKTE DATUM VOOR U TUSSEN STAAT OF EEN EIGEN GROEP, NEEM DAN CONTACT OP VOOR EEN MOGELIJK ALTERNATIEF. Ook privé cursus door de week mogelijk
in overleg€ 40,008inschrijven
 
GPS Basiscursus 1 dag
GPS Basis cursus/training (Global Navigation Satellite Systems- GNSS). Voor zelfstandig je pad en route vinden en uitzetten op het land met behulp van de handheld gps-ontvanger. Je leert: gebruik en werken met de satellietontvanger en de mogelijkheden, kaartgegevens coördinaat- systemen/ kaartdata hiervoor te herkennen,ontvanger instellen, plaats-/waypoint maken/vinden, route-uitzetten, lopen, door dit in het veld te oefenen en toe te passen Individuele inschrijving. Prijs p.p. exclusief reis en verblijfkosten en inclusief cursusmateriaal en syllabus. 1 dag. van 10.30 uur tot 15.30 uur Locatie Wezep in overleg een andere locatie Voor meer informatie zie onder link Cursussen INDIEN ER GEEN GESCHIKTE DATUM VOOR U TUSSEN STAAT OF EEN EIGEN GROEP, NEEM DAN CONTACT OP VOOR EEN MOGELIJK ALTERNATIEF. Ook privé cursus door de week mogelijk
in overleg€ 45,006inschrijven
 
Bergwandel cursus , trek- en trail loper / 2 daagse 1 dag inschrijven kan ook.
2 daagse training. Bergwandelcursus Voor bergwandelaar, lange afstandswandelaar, trek- en trial loper, die zelfstandige op pad willen is deze twee daagse trainingen/workshop. (Berg)wandelen en trek- en traillopen vraagt meer van het lichaam en het uithoudingsvermogen, en moet je als een echt sport/levensstijl beschouwen, die bovendien kennis, vaardigheid en training vereist. Je leert: tocht voorbereiding, routeplanning en lopen met kaart kompas en de kaartgegevens hiervoor herkennen,(als opstap voor gps/satelliet navigatie gebruik) veiligheid, what if vraag, wandeltechniek, materiaal keuze/gebruik, door dit toe te passen. locatie: Wezep tenzij anders aangegeven Dag 1. voorbereiding, tochtenplanning, uitrusting, wandeltechniek, alpiene gevaren, milieu, gezondheid veiligheid en routeplanning. zakboekje Bergwandelen Dag 2 Kaart &kompas,(opstap tot gps/sattelietnavigatie gebruik,) theorie en praktijk op de hei en in bos. Doel: zelfstandig oriënteren, route vinden en omgaan met de tools en bergkaarten, routeschetsen/planning. Syllabus-zakboek kaart, kompas & gps. Inschrijven voor 1 dag is mogelijk.  Bij eigen groep voor beide of 1 dag kunnen alternatieve data worden gepland. Beide dagen van 10.15 tot +15.30 uur,  minimaal 5 maximaal, + 10 deelnemers per dag. In overleg meer deelnemers.  Bij over-inschrijving volgen alternatieve data  Kosten deelname beide dagen 85,- euro  Kosten deelname 1 dag; 45,- euro Ook privé cursus door de week mogelijk
in overleg€ 85,008inschrijven
 
fotografie natuur- en (berg)landschap Instapcursus
Instapcursus natuur- en (berg)landschapfotografie De cursus is vooral bedoeld voor de beginnende en nog onervaren fotograaf die graag met spannender en mooiere foto-s thuis wil komen. Daarbij is het niet van belang of je gebruik maakt van een compactcamera of een spiegelreflex met losse lenzen. De cursus wordt gegeven door ervaren natuur- en bergsportfotografen. Het thema van de cursus is: Haal je camera eens vaker van de automatische stand af! Voor meer detailinformatie klik op "cursussen"hiernaast.
in overleg€ 95,00inschrijven
 
Kaart en kompas en satelliet navigatie (GPS) trainings .2 daagse. inschrijven 1 dag kan ook
Kaart en kompas en satelliet navigatie (GPS) trainings . B&B en camping en NS station op loopafstand. Met alles over Kaart & Kompas en satelliet navigatie (GPS). Je leert onder meer over verschillende kaarten en kompassen en GPS-toestellen; over coördinatiesystemen: het lezen van kaartgegevens; plaats, hoogte en tijdsduur bepalen en zelfstandig een route plannen. De kaart dient als basis waarmee je met kompas en/of satellietontvanger je plaats bepaalt en je weg vindt. Opgeven voor 1 dag kan ook 45 euro per dag. Zie agenda.
in overleg€ 80,007inschrijven
11-05-2019€ 80,006inschrijven
12-05-2019€ 80,006inschrijven
 
* Prive training 1- 2 personen. Eigen programma
Een combinatie van onderdelen uit het aangeboden programma. Echt maatwerk. Programma in overleg. Prijs is per dag exculsief reis-, verblijf- en extra materiaalkosten. prijs per dag (10-15.00 uur)150 euro . Grotere groep, meer dagen of buitenlandsprogramma, Neem contact op over de mogelijkheden. VOOR OVERLEG OF MEER INFORMATIE KLIK OP "INSCHRIJVEN" HIERNAAST. OF "CONTACT" OF VIA INFO@ORIENTATIE-TREKKING.NL. WE NEMEN DAN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET U OP. Voor meer informatie over de diverse onderdelen zie onder link Cursussen Opgegeven prijs is per dagdeel.
in overleg€ 150,00inschrijven
 
* Personeelsdag tocht Kaart & Kompas/GPS
Voor organisaties, bedrijven, vriendengroep. Een spannende en interactieve dag of dagdeel met behulp van alleen een kaart of route beschrijving, kaart/kompas of gps de route lopen of fietsen. Onderweg kunnen andere activiteiten of workshops worden uitgevoerd. Catering besteden we uit aan een andere professional. We hebben ervaring met groepen tot 120 personen. Prijs per dag exclusief reis en verblijfkosten en extra materiaalkosten. Data, programma en lokatie in overleg. Afhankelijk van het gewenste programma. Programma is op maat met als rode draad het wegvinden of routebepalnen met kaart, kompas en/of met gps ontvanger. Prijsindicatie: Een groep van maximaal 12 personen. 400 euro per groep per dag of 200 euro per dagdeel. Grotere groepen prijs op aanvraag. Catering besteden we uit aan een specialist. VOOR OVERLEG OF MEER INFORMATIE KLIK OP "INSCHRIJVEN" HIERNAAST. OF "CONTACT" OF VIA INFO@ORIENTATIE-TREKKING.NL. WE NEMEN DAN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET U OP.
in overleg€ 400,00in overleginschrijven
 
* Lezing. Onderwerpen: Hoogteziekte. Bergwandelen voor laaglanders. Veilig op pad.
Over diverse onderwerpen kunnen wij lezingen en clinics verzorgen. De prijzen zijn vanaf 175 euro per dagdeel of 350 euro per dag, exclusief reis, verblijfkosten en eventueel extra materiaal. Deze kunnen we in Nederland en ook elders in Europa verzorgen.Zie hiervoor meer onder lezingen op de hoofdpagina. VOOR OVERLEG OF MEER INFORMATIE KLIK OP "INSCHRIJVEN" HIERNAAST. OF "CONTACT" OF VIA INFO@ORIENTATIE-TREKKING.NL. WE NEMEN DAN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET U OP.
in overleg€ 175,00inschrijven
 
* Materiaaltrainingen en -workshops
Materiaal trainingen en workshops voor buitensporters. Trainingen op maat met eigen invulling. Prijs is 175 euro per dagdeel = 3 uur, of 350 euro per dag en exclusief reis en verblijfkosten en extra matariaal. Lokatie kan ook in overleg elders. VOOR OVERLEG OF MEER INFORMATIE KLIK OP "INSCHRIJVEN" HIERNAAST. OF "CONTACT" OF VIA INFO@ORIENTATIE-TREKKING.NL. WE NEMEN DAN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET U OP.
in overleg€ 175,00In overleginschrijven
 
Fiets en wandelbeurs Jaarbeurs Utrecht
Padvinden.nl staat op 1,2,3 maart op de fiets en wandelbeurs in Utrecht bij klim- en bersportpaviljoen Mountain Xperience. Ook geef ik elke dag een workshop - lezing over kaart en kompas gebruik in samenhang met ; De onderwerpen declinatie, inclinatie en deviatie kunnen een grote rol gaan spelen om verkeerd lopen tegen te gaan in vele uitdagende gebieden. Meer info volgt.
01-03-2019 150000inschrijven
02-03-2019 inschrijven
03-03-2019 inschrijven
 
Trailrun oriëntatie techniek kaart en kompas.
In deze special leer je zelfstandig met kaart en kompas de juiste en tactisch de snelste route te vinden en te lopen. Diverse technieken worden aangeleerd zoals * Werking Kompas met diverse soorten landkaarten, Koers bepalen. werken met coördinaten en kaarthoekmeter en route maken. Praktijk * Lopen van Koersen met kaart & Kompas* Plaatsbe¬paling op de kaart * Zelfstanstdig met behulp van het 1-2-3 systeem en kaarthoekmeter een route uitstippelen en lopen. Routseschetsen maken. Prijs 40 euro per persoon. Minimaal 6 personen of privé groep 175 euro per dag exclusief cursusmateriaal = 15 euro per deelnemer Ook een privé cursus door de week mogelijk voor 1 of 2 personen. Op aanvraag
in overleg€ 45,008inschrijven
 
oriëntatietraining tweedaagse weekend
Dag 1: Kaart en kompas training dag Dag 2 :Satelliet navigatie (GPS) trainingsdagen: Locatie Kop van de Veluwe, Wezep Duur vijf uur per dag. Wat leer je: Onder meer het zelfstandig werken met kaart en kompas en (GPS)satelliet-ontvangers, route planning, uitzetten en lopen met als basis de kaart en aangevuld met het kompas en of ontvanger. Verder de diverse coördinaatsystemen en kaartdata en toepassingen. Aan het eind van de tweedaagse kunt u zelfstandig met diverse soorten landkaarten en coördinaten werken, route uitzetten, tijdsduur berekenen en lopen. wandel.nl magazine lezers/KNWB leden ontvangen 15 euro een korting op de inschrijfprijs.
in overleg€ 80,0010inschrijven